در تعريف عقد اجاره مقرر مي دارد”اجاره عقدي است که به موجب آن مستاجر مالک منافع عين مستاجره مي شود، اجاره دهنده را موجر، و اجاره کننده را مستاجر و مورد اجاره راعين مستاجره گويند”بنابراين، اجاره تمليک منفعت به عوض معلوم است. اجاره به اعتبار موضوع سه تقسيم بندي دارد، اجاره اشياءو اجاره حيوان، اجاره انسان(اشخاص).


در اجاره اشياء به شخصي که منافع عين مال خود را به ديگري انتقال مي کند“موجر”به شخصي که در برابر پرداخت اجاره بها مالک منافع عين مستاجره مي گردد (مستاجر) و به عين مالي که منافع ان به اجاره داده شده (عين مستاجره) مي گويند. در اجاره اشخاص: به شخصي که عمل خود را در اختيار ديگري قرار ميدهد (اجير) به شخصي که ازعمل ديگري استفاده مي کند (مستاجر) مي گويند.


 


عقد اجاره


ويژگي هاي عقد اجاره


اجاره عقد تمليکي هست:


بعد از انعقاد اجاره، مستاجر مالک منفعت مورد اجاره مي شودو صلاحيت نفع بردن از عين به او منتقل مي شود.البته اگر مورد اجاره مورد کلي باشد، اجاره کلي است ، چون در اثر عقد موجر تعهد مي دهد که منافع را به مستاجر تسليم نمايد و پس از تعيين مصداق ، تمليک منفعت صورت مي گيرد.


اجاره عقد لازم:


عقد اجاره غير قابل فسخ مي شود و با فوت و سفه و جنون يکي از طرفين منفسخ نمي شود، لذا اگر شخصي يک مکاني را براي يک سال اجاره دهد، هيچ کدام از طرفين نمي توانند قبل از انقضاي مدت اجاره ، آن را فسخ کند.مگر باوجود شرايط خاص.


ادامه مطلب در:کاملترين مقاله درباره عقد اجاره با توجه به تمام مواد قانوني

کاملترين مقاله درباره عقد اجاره با توجه به تمام مواد قانوني

اعاده دادرسي حقوقي در حقوق ايران

اجاره ,مي ,عقد ,مستاجر ,عين ,منافع ,شخصي که ,که منافع ,مستاجره مي ,عقد اجاره ,عين مستاجره ,کاملترين مقاله درباره

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

با من از ماه بگو انجام پروژه دانشجویی | انجام تحقیق دانشگاهی*تیم آنلاین کتابخانه عمومی استاد شهریار آموزش خط ریز و درشت فارسی مدرس خط ریز و درشت انگلیسی برای تنهاییهام 103469413 عشق و عدالت وب لژیون کمک راهنما مسافر سعید چنگانیان(لژیون11) گروه درسی ریاضی دوره ی اول متوسطه استان کردستان